Author Topic: Parkour intr-o revista  (Read 623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SighisoaraPk

• Nou venit
  • *
  • Fii puternic, pentru a fi util
Parkour intr-o revista
« on: February 08, 2010, 03:38:24 PM »
Am cumparat o revista numita ,, Fitzuika " in care apare un articol despre parkour . In sfarsit parkourul e tot mai raspandit .
 Dar a fost o mare greseala , ei au scris ,, parcour '' in loc de ,, parkour '' ..

Parkour FTW!!

Offline Ionut

• Ex-Staff Traceurs.ro
  • VIP
  • Dependent
  • *
  • Puternic pentru a fi util
    • Traceurs.ro
Re: Parkour intr-o revista
« Reply #1 on: February 08, 2010, 04:04:29 PM »
Parcour ? ahahahahahaha

(Plang in hohote, nu rad )
Traceurs.ro sprijina Parkour-ul, nu competitia. Antrenati-va util !

Offline robitza

• Global Moderator
  • Dependent in devenire
  • Keep the true spirit Alive!
    • http://www.traceur-robitza.blogspot.com/
« Reply #2 on: February 08, 2010, 04:25:54 PM »
 Transcrie articolul daca mai il ai la indemana..

Decat sa fie raspandit rau..mai bine sa nu fie raspandit..

Offline Ionutpk

• Dependent
  • Feel and think...!!!
    • Youtube
« Reply #3 on: February 08, 2010, 04:33:11 PM »
traiasca parcouru':))...si romania..si fuga dupa bani..si publicitatea...:)..

doamne ce oameni:|....:|....
« Last Edit: March 02, 2010, 01:01:01 AM by Ionutpk »
Conditioning and heating is everything...Stay focused...!!!

Offline Octav

• Staff Traceurs.ro
  • Global Moderator
  • Dependent in devenire
    • Traceurs.ro
« Reply #4 on: February 08, 2010, 04:46:46 PM »
Important e si ce scrie in articolul respectiv.

@SighisoaraPk
Poate ne spui cate ceva si despre continutul articolului.

Nu de alta, dar cunosc revista Fitzuika. O citeam si eu cand eram student, acum cativa ani. E gratuita si apare de cateva ori pe an, in campusurile universitare de regula. E scrisa de studenti pentru studenti, nu pentru publicitate si bani.

Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !
"First we train, then we share."

Offline uzzi

• VIP
  • Dependent
  • *
  • Train Safe
« Reply #5 on: February 08, 2010, 05:43:03 PM »
Pai nu vad de ce ar trebuii sa ne ambalam, cand stim cu totii ca de 2/3 ani incoace apar fel si fel de articole, care mai de care mai idioate.
Ideea e ca nu putem face nimic pentru a intrepta perceptia oamenilor asupra parkourului.

Pentru majoritatea oamenilor,aici ma refer la cei care nu practica parkour inseamna:

-"Sa sari dupa un bloc pe altu"
-"Sa sari pe blocuri"
-"Sa te dai peste cap"
-"Sa vandalizezi"

In toate articolele se va gasii un destept de reporter sa spuna lucruri aiurea ca cele precizate mai sus.

P.S. MassMedia transforma si un cacat lipit de asfalt intr-un subiect plin de adrenalina care te tine cu sufletu la gura de ce? Pentu ca noi, oamenii vrem sa vedem spectacol .
"Daca iti e frica sa cazi o sa cazi pentru ca iti e frica sa cazi"

Offline CretzZu93

• Dependent in devenire
  • Curaj,Rabdare,FARA COMPETITIE!
« Reply #6 on: February 08, 2010, 05:57:13 PM »
vaisiamar cu parcuru lor...transcriel sa vedem si noi!

Offline Dan

• Global Moderator
  • Dependent
  • Alergator profesionist
    • Parkour Athlete
« Reply #7 on: February 08, 2010, 06:46:32 PM »
Sau macar scaneaza foaia, sau fa-i poza. E mai mult decat necesar sa putem citi ce se scrie acolo. Si eu sunt interesat cum mai abordeaza presa subiectul asta.
“Take no thought of who is right or wrong or who is better than. Be not for or against.” - Bruce Lee

Offline AndX

• Dependent
  • Om cu apucaturi sau cu instincte de fiara.
    • profil youtube
« Reply #8 on: February 09, 2010, 12:20:14 AM »
mi se pare mie sau in topicul asta sunt 8 posturi care nu au niciun subiect?
da care-i tema? ca a aparut ceva despre parkour intr-o revista? asa si? unde-i revista? unde-i materialul? ce comentati voi aici?
SighisoaraPk  daca tot vroiai sa ne dam cu parerea despre ariticolu` ala trebuie si tu macar sa il transcrii sau sa ii faci o poza. Ce vroiai sa contina reply-urile date la topicul tau?

wutang: daca ai putina rabdare poate o sa puna si articolul, daca nu o va face topicul va fi sters.
« Last Edit: February 09, 2010, 12:58:56 AM by wutang »

Offline SighisoaraPk

• Nou venit
  • *
« Reply #9 on: February 09, 2010, 01:49:24 PM »
Free Running si Parcour, doua sporturi urbane extreme
 Un ,,zbor'' nebun
 Parcourul e un sport urban extrem de periculos .
  Putini oameni au auzit de el . Se defineste prin ,, metoda cea mai rapida  de a ajunge din punctul A in punctul B , singura resursa fiind corpul tau .

Julituri , oase rupte si multa adrenalina
 Alex are microbul sportului extrem in sange , de cand era in clasa a saptea . Acum este unul dintre cei mai experimentati traceuri din juder [ e vorba de judetul Mures ] . Miscarile lui au imprumutat din gratia si indrazneala unei feline .
pentru asta a fost nevoit insa , de sute de ore de antrenament , de multa sudoare si de nenumarate accidentari . Povesteste cu mult entuziasm despre pasiunea lui si despre pataniile lui de incepator plin de vanatai . ,, La inceput a fost doar un joc . Saream peste banci sau garduri , in drum spre casa . Parintii nu au vrut sa auda de asta . Cel mai grav accident a fost cand si'a rupt nasul .

Romanie e si aici codasa .
 Din pacate , Romania nu are capacitatea de a dezvolta acest sport si nici sa acorde sprijin celor care fac din rutina drumului catre casa ceva inedit.
SIngurele inalniri a mai multi traceuri sunt mini jamurile cand traceurii din 2-3 orase se inalnesc .
« Last Edit: February 09, 2010, 02:05:08 PM by SighisoaraPk »

Offline Cris

• Staff Traceurs.ro
  • Administrator
  • Traiesc pe forum
  • Staff Traceurs.ro
    • Reborn
« Reply #10 on: February 09, 2010, 02:18:41 PM »
nu cred ca cel ce a redactat articolul este vinovat de calitatea informatiei. Este mai mult decat clar ca tipul ce s`a lasat intervievat nu avea cunostiintele necesare si capacitatea de a indruma reporterul spre un drum corect.

Incep sa numai dau vina pe reporteri ci pe 'traceuri'.

Si eu am dat interviuri dar nu cred ca cele redactate apoi au indus lumea in eroare cumva. Inainte de toate cand dai un interviu si aduci aminte de anumite nume/definitii ai grija sa le rostesti pe litere. Este normal ca cel ce iti ia interviul sa nu stie scrierea corecta.
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !

Offline Justin

• Administrator
  • Traiesc pe forum
    • www.traceurs.ro
« Reply #11 on: March 01, 2010, 10:28:43 PM »
nu cred ca cel ce a redactat articolul este vinovat de calitatea informatiei. Este mai mult decat clar ca tipul ce s`a lasat intervievat nu avea cunostiintele necesare si capacitatea de a indruma reporterul spre un drum corect.

Incep sa numai dau vina pe reporteri ci pe 'traceuri'.

Si eu am dat interviuri dar nu cred ca cele redactate apoi au indus lumea in eroare cumva. Inainte de toate cand dai un interviu si aduci aminte de anumite nume/definitii ai grija sa le rostesti pe litere. Este normal ca cel ce iti ia interviul sa nu stie scrierea corecta.

Da asa e dar tine minte ca pe reporteri nu ii intereseaza sa scrie totul conform informatiilor date de traceuri , singurul lor scop este ca informatia sa fie perceputa de public sa fie "interesanta" pentru toate grupele de varsta.
Iar pentru public cuvintele ca "julituri , maini rupte , sarituri de pe casa ,blocuri" prind mai bine .
Deci pana la urma e si vina reporterului .
Dar in cazul nostru , reporterul nu s-a informat ...probabil.
Sk8 till you get hurt , then get up and do it again

Offline Mystick

• De-al casei
  • **
  • Parkour is the art of movement
« Reply #12 on: March 27, 2010, 10:47:27 PM »
Cica "Parcour"....vai si amar.Mai bine sa se nu publice daca i gresit articolul, acuma fapta i implinita.

Offline Rares

• Nou venit
  • *
« Reply #13 on: March 28, 2010, 02:02:36 PM »
In aceasta revista am aparut si eu , am sa va spun care a fost problema.

Pe mine si pe Alex(SpeedX) ne-a contactat cineva cum ca ar vrea sa faca un reportaj destul de mare despre parkour.Noi am fost de acord cu ideea si asa.Am iesit in ziua aceea si au venit 2 fete care ne-au luat un interviu , ne-au facut ceva poze si au plecat.Dupa vreo 2 luni am vazut articolul si am ramas masca :| . Scria parcur in loc ce parkour sau ceva de genu , si la mine au bagat o gramada de chestii cum ca as fi cazut de la 5 metri in cap si nu stiu ce.Am intrebat-o pe acea fata de ce a scris asta si a spus ca nu ea era de vina ci "cei de sus" cum ca ar fi schimbat tot ce au scris ele.Am fost foarte suparati pentru ca noi vrem sa aratam lumii ca parkourul nu este ceea ce multi oameni cred ca e.

Ma scuzati daca am facut vreo greseala la scris dar m-am grabit pentru ca am putina treaba.
« Last Edit: March 28, 2010, 05:31:01 PM by Rares »